Lykketrold

Lykketrold Fundraiser

Hvad er Lykketrold Fundraiser?

Lykketrold Fundraiser er en non-profit event, som er udviklet med det formål at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Hver tredje dansker rammes af kræft, og sygdommen er den hyppigste dødsårsag i Danmark. Derfor ønsker Lykketrold Fundraiser at bidrage med midler til  Kræftens Bekæmpelses arbejde med kræftforskning.

Hvad handler Lykketrold Fundraiser om?

Lykketrold Fundraiser er et nyt fundraising koncept, hvor man ved at sponsorere en designet Lykketroldskulptur eller købe en af de efterfølgende miniatureudgaver er med til at støtte Kræftens Bekæmpelse . Lykketrold Fundraiser handler om at sætte fokus på kræft, men også at vi sammen kan bidrage med midler, så der kan forskes i årsagerne til kræft så færre får kræft, tidligere at kunne stille diagnoser og finde behandlingsformer med færre bivirkninger. Konceptet tager udgangspunkt i erfaring fra internationale kampagner såsom CowParade og ElephantParade.

Hvordan samler Lykketrold Fundraiser penge ind?

Lykketrold Fundraiser sparker en landsdækkende Fundraiser i gang og inviterer kunstnere, kendisser, designere og alle andre danskere til at skabe deres særlige versioner af trolden, som laves i en størrelse op til 140 cm og udstilles rundt omkring i Danmark. Udstillingen kulminerer i en auktion faciliteret af Bruun Rasmussen, hvor troldene bliver solgt. Pengene fra salget går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Efter auktionen bliver et antal troldedesigns produceret i en limited edition udgave, hvor 80 kr. ekskl. moms pr. solgt enhed går til Kræftens Bekæmpelse. Derudover vil der blive produceret en unlimited udgave, hvor en andel af salgesprisen også går til Kræftens Bekæmpelse.  Det forventes, at Lykketrold Fundraiser indsamler + 2.500.000 kr.

Hvorfor lige nu?               

Den 15. maj ville Thomas Dam være fyldt 100 år – desværre blev han, som mange andre, ramt af kræft og døde af sygdommen. Dam-familien ønsker, som et minde om Thomas Dam, at støtte forskning i kræft og derigennem at hjælpe de mennesker og deres familier, som rammes af samme sygdom.

 

Læs mere om Lykketroldens historie

Bliv sponsor