Lykketrold

BRITT BAUNSGAARD & HUGGING LYKKETROLD

“Jeg er af den overbevisning, at alle livskriser, vi gennemgår, er en mulighed for selvudvikling. Det er et stort indre arbejde, og som pårørende kan det være rigtig svært at vide, på hvilken måde man kan hjælpe. Kan man være nærværende og omsorgsfuld og holde rum for den andens rejse/udvikling har man allerede hjulpet meget. 

Et healende kram kan gøre det ud for mange ord, som kan være svære at finde i øjeblikket. Udover at man helt fysisk holder den anden, udløser et kram lykke-og samhørighedsstoffet oxytocin i hjernen, det sænker blodtrykket, styrker immunforsvaret og dæmper stress. 

Vi er alle lavet af energi, og i et kram deler man det energioverskud, man har og kan dermed løfte andre. En lille handling, som har stor effekt og som varmer længe efter, det er givet. Som et symbol på dette lyser Hugging Lykketrold i mørke, fordi den har absorberet energi fra en anden kilde. Og set i det store perspektiv bør man vide, at det kun bliver mørkt, for at vi bedre kan se lyset i os selv og i andre.” – Britt Baunsgaard, holistisk iværksætter