Lykketrold

Bliv sponsor

Lykketrold Fundraiser giver virksomheden mulighed for at gøre en forskel indenfor forskning i kræft, så færre får kræft, flere overlever kræft, og flere får et bedre liv efter kræft. Samtidig får virksomheden en partner, der kan lægge navn til og sætte handling bag virksomhedens sociale ansvar.

Hvorfor skal I støtte?
Lykketrold Fundraiser er en anderledes måde at støtte Kræftens Bekæmpelse på, som ved sin synlighed i offentligheden sætter fokus på og støtter kræftforskning. Igennem udstillingen og massiv markedsføring i diverse medier, bliver der en rig mulighed for eksponering af jeres Lykketrold samt jeres virksomhed. Lykketrold Fundraiser sikrer, at virksomhedens deltagelse bliver synlig gennem flere eksponeringstyper – der er altså både et CSR og et markedsføringsargument. Kontakt os for at høre nærmere om de kommercielle muligheder for din virksomhed.

Hvordan støtter I?
I kan støtte Lykketrold Fundraiser igennem flere typer sponsorater. Derudover har I mulighed for at skræddersy jeres støtte, så det passer til jeres behov f.eks. ved at designe en Lykketrold som relaterer sig til virksomheden.

I støtter en bestemt designer/kunstner, der udvikler en Lykketroldskulptur, som efter udstillingen bliver solgt på en auktion, hvor pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

I kan vælge mellem et antal Lykketroldskulpturer, som er designet af udvalgte personligheder blandt designere, kendisser mv. eller designe en selv.

 Kom i gang nu – kontakt os her

Download Bronze Sponsorpakke

Download Sølv Sponsorpakke

Download Guld Sponsorpakke

Download Platinsponsorpakke